Můj kousek štěstí

Marie Rottrová: Vdaná, nebo svobodná?

Z neznámého důvodu se nehodlá zpěvačka Marie Rottrová (74) dělit s fanoušky o informaci, zdali je vdaná, či nikoli. O partnerovi Milanu Říhovi (59) hovoří jako o svém muži.

Když se jí někdo zeptá na manžela, odpoví, že jsou velice šťastni a vše je perfektní. V minulosti už prohlásila, že proběhly zásnuby a chystá se svatba. Poté obrátila o sto osmdesát stupňů a začala tvrdit, že svatba nebyla a nebude.

Objasnila, že partnerovi říká můj muž, neboť jí slovo přítel připadá pro tuto situaci nevhodné. Přátel je podle ní mnoho, muž jen jeden. Šeptalo se o tajné svatbě, jenomže v tomto ohledu je zpěvačka natolik tajuplná, až to působí poněkud zvláštně.

Přitom je dvakrát rozvedená, z čehož vyplývá, že předchozí vztahy nemusely být právě procházkou růžovým sadem. Byla pak dlouho sama, celých jedenáct let. Pak přišel ten pravý, její životní láska. Zpěvačka se nechala slyšet, že ho rok nechala čekat u vrátek.

Vždycky si jen vzala kytici a poslala ctitele pryč. Získal si ji vytrvalostí. Takoví chlapi se podle ní nevyhazují. Nakonec si Říhu pustila domů, žijí spolu už léta ve spokojeném svazku. Proč nepřizná, zda jsou svoji, či ne? Pokud svatbu tají anebo odmítá, partner to může těžce nést.

...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden