Moje šťastná hvězda

Marika Gombitová a Jožo Ráž: Rozdělila je rivalita?

Ona je prý nespolehlivá, on prý zas jen závidí

Když na začátku roku MARIKA GOMBITOVÁ (60) ohlásila svůj comeback, všichni se na její návrat těšili a věřili jí. Až na JOŽO RÁŽE (62). Proč měl potřebu se nelichotivě vyjadřovat na adresu oblíbené zpěvačky?

Když se před časem Marika po letech života v ústraní objevila mezi lidmi a slibovala velkolepý návrat, málokdo tomu věřil. Obzvlášť skeptický k jejímu potenciálnímu návratu byl její kolega Jožo Ráž, který se v rozhovoru pro slovenské rádio nechal slyšet, že zpěvačka jen tak mluví do větru. Totálně tak zpochybnil její plány vystoupit na nedávném turné MIROSLAVA ŽBIRKY (64). „Vidím tam problém. Od doby, co se jí to stalo, jí hodně umělců nabídlo spolupráci, aby se nějakým způsobem zachránila. Ale ona se vždy na všem dohodne a potom od toho odskočí. Je těžké s ní něco seriózně zorganizovat,“ nebral si servítky Jožo, který si neodpustil komentář, že jejímu návratu absolutně nevěří. „Velmi rád bych ho viděl, ale nevěřím mu,“ dodal zpěvák.

Velmi se spletl

O to větší pro něj muselo být překvapení a zároveň i zklamání, že se jeho proroctví nevyplnila. Gombitová na megakoncertu vystoupila a dojala tím desítky tisíc nadšených fanoušků. Ostatně sám Žbirka se netajil tím, že o jejím návratu nikdy nepochyboval. „To, že Marika ohlásila svůj comeback, překvapilo zřejmě všechny. Já jsem ale nepřestával věřit, že se jednou ozve,“ prohlásil a další umělci se k němu přidávají. „Vždy jsem doufala, že Marika ještě udělá obrovský koncert, je v ní energie, nenechala se zlomit osudem,“ řekla DEANA JAKUBISKOVÁ (58).

Otrávený z fanoušků?

Drsná slova Ráže se jistě dostala i k uším samotné Gombitové. Ta se ale na rozdíl od zpěváka neměla k jeho urážkám potřebu vyjadřovat. Nařčení, že je značně nespolehlivá a jen ostatní vodí za nos, tak ponechala bez komentáře. Raději hovořila o radostech se svého návratu. „Být na pódiu mi přináší jen pozitivní pocity. Zkrátka, hudba je můj život. Velmi mile mě překvapilo publikum. Nadšení, spontánnost a příliv neskutečně pozitivní energie mě velmi dojaly,“ rozplývá se Marika. Mnohým nejde na rozum, proč si Jožo takhle pustil pusu na špacír. Někteří to přisuzují tomu, že zpěvák za poslední roky značně zahořkl a zřejmě tak vše vidí velmi negativně. Vždyť místo, aby ho těšilo, že je i po tolika letech jeho tvorba žádaná, na přízeň fanoušků si neustále stěžuje. „Když vás na ulici osloví prvních sto fanoušků, tak je to obrovská radost. Ale když už je to pětimiliontý fanoušek, tak už je toho prostě moc. Nedá se to vydržet,“ prská Ráž.

Vše vidí příliš černě?

Důvodem, proč se musel do zpěvačky navážet, může být i to, že Marika přislíbila Karlu Gottovi nazpívat s ním duet a posléze si vše měla rozmyslet. Možná tak Ráž usoudil, že když se takhle zachovala k mnohonásobnému zlatému slavíkovi, stejně by postupovala i v případě svého velkolepého návratu na výsluní. To se ale šeredně spletl. Teď si zřejmě rve vlasy, že ze sebe udělal před veřejností totálního hlupáka.

Mnozí tvrdí, že když si Jožo prošel podobnou nehodou jako Marika, měl by být pokornější.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden