Můj kousek štěstí

Marika Gombitová: Topí se v milionech?

Alespoň malého zadostiučinění se dostalo zpěvačce Marice Gombitové (61). Řízením krutého osudu po těžké autonehodě skončila na invalidníím vozíku a kvůli tomu se nemohla věnovat zpívání tak jako dřív. Dlouhých dvanáct let žila v ústraní a byla závislá jen na podpoře druhých.

Nyní však Gombitová opět slaví velké úspěchy a snad se jí tím životní strasti alespoň trochu vynahradí. Koncertováním vydělala za jediný rok více než deset milionů! Opět se ukázala na pódiu u příležitosti svých šedesátin a to se jí velmi vyplatilo.

V roce 2016, kdy slavila své kulatiny, prý vydělala svými vystoupeními celkem deset a půl milionů korun. Královsky si tak přilepšila. Přesto se ale prý Marika netopí v bohatství. "Uvedená suma za rok 2016 byl hrubý příjem z organizování narozeninového koncertu, ale náklady na jeho zorganizování byly podstatně vyšší.

Ale díky filantropii blízkých lidí má větší komfort než v minulosti," vysvětlila agentura, která koncerty pořádá. Přesto se ale zpěvačce evidentně blýská na lepší časy. Letos už má za sebou koncert na Zimním stadionu v Bratislavě s Karem Gottem a v květnu chystá s opět s Mistrem show ve Steel Areně v Košicích.

Tleskáme!   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden