Můj čas na kafíčko

Markéta Hrubešová je ještě vdaná, ale snubní prstýnek má prý už od nového partnera!

Můj čas na kafíčko

V šestnácti se musela před kamerou úplně svléknout. Rodiče to povolili.

Ve své první roličce dostala na zadek, v první opravdu velké roli se musela svléknout. Herečka a modelka Markéta Hrubešová (48) se ale žádné překážky nezalekla. A určitě jednou vyřeší i svůj soukromý život!

Už jako malá byla Markéta Hrubešová (48) hodně aktivní. Chodila do pověstného Dismanova rozhlasového souboru, přednášela, cvičila balet. Maminka jí jednou přihlásila na konkurz v Československé televizi. Tak začala její hvězdná kariéra.

Z úrazu na vleku má dodnes následky

Na první „roli“ nevzpomíná krásná herečka moc ráda. Dostala jí v šesti letech. „Ten herecký výkon spočíval v tom, že jsem dostávala na zadek. Bohužel se celá ta scéna opakovala asi osmkrát,“ postěžovala si. „Byla to moje první vydělaná stovka a musím se přiznat, že šlo vážně o

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden