Moje šťastná hvězda

Markéta Hrubešová se zapomněla rozvést

Je na vině špatná paměť nebo Kraus?

Herečka MARKÉTA HRUBEŠOVÁ (44) se dostala do poněkud nepříjemné a zároveň velmi kuriózní situace. Zatímco vztah s fotografem DAVIDEM KRAUSEM (48), za kterého se provdala v roce 2007 a se kterým má dceru CHRISTEL (10), je už dávno minulostí, samotné manželství s ním ještě pořád trvá.

Krátce po rozchodu herečka bez bližšího vysvětlení říkala, že rozvod není na pořadu dne, protože vše vyřešili jako rozumní lidé, což určitě hraje pouze v jejich prospěch. V pořádku je i to,že Hrubešová už nejméně dva roky chodí s pivovarníkem PETREM SYSLEM, se kterým se seznámila, když  připravovala svou pivní kuchařku a od té doby se mezi nimi vyvíjí vztah.

Až na to, že pro samou zamilovanost do Sysla na neukončené manželství s Krausem herečka asi dočista zapomněla. Zamilované hrdličky by nejspíš svou pivní spoluprací posvěcenou lásku velmi rády stvrdily sňatkem. Na levém prsteníčku Hrubešové se totiž začal nápadně blýskat nový prsten naznačující zasnoubení. Jenže je tu pořád ten významný háček v podobě nerozvedeného manželství s Krausem. A jak známo, v našich končinách nelze mít dvě manželství.

Než se začne připravovat svatba nová, měl by proto nevěstě někdo připomenout, že je potřeba nejdřív dořešit staré resty. Ledaže by jí v cestě za štěstím bránil samotný Kraus.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden