Moje sladké tajemství

Markéta Hrubešová: Zrušila kvůli krizi ve vztahu svatbu?

Má větší úspěch než partner. Proto si ji nevezme?

Je tomu už dlouho přes rok, co se krásná herečka Markéta Hrubešová (45) chlubila fotkami se zásnubním prstenem. Nastávajícím herečky, známé z Cest domů nebo filmu Jak básníci neztrácejí naději, měl být vedoucí obchodu v pivovaru Petr Sysel (41). Teď však jako by se po šťastném páru zem slehla a vypadá to, že se svatba nekoná. Co se stalo?

Rozvrat manželství

Hrubešová je kromě herectví autorkou kuchařských knih a při psaní pivní kuchařky si začala právě se Syslem. Že byla v té době vdaná za fotografa Davida Krause (49) jí vůbec netrápilo. Markéta byla natolik zamilovaná, že se s novým milencem hned ukazovala ve společnosti. Bylo to ale dřív, než se vůbec stihla rozvést s manželem. Než vyšla pravda najevo, chvíli Markéta mlžila, že jsou jen spolupracovníci.

Markéta se stále snaží dostát své pověsti sexy ženy.

Závidí jí úspěch

Doby jejích nahých filmů dávno pominuly. Herečka se však potřebuje kvůli rolím občas prezentovat na veřejnosti sexy fotkami. Z toho její přítel určitě nemá radost. Když se k tomu přičte, že je jeho partnerka navenek úspěšnější a slavnější, dostane mužské ego na frak. Že by to byl důvod toho, proč Markéta znovu neoblékne svatební šaty?

Se svou dcerou Christel.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden