Můj kousek štěstí

Markéta Plánková: Nezvládá trauma z nahoty

Žhavé scény velmi nerada natáčí krásná blondýnka Markéta Plánková (39), je to o ní všeobecně známo. Dá se říci, že z nich má až určitou fobii.

Nicméně soudobé televizní seriály, jichž bývá ozdobou, se erotickým scénám nevyhýbají, čímž se snaží být divácky přitažlivější. A tak křehká blondýnka mívá před natáčením zmíněných „nemravností“ málem noční můry.

Lidé z jejího okolí přiznávají, že tento její problém nelze podceňovat, protože ji připravuje o dobrou náladu a krade jí spánek. Přitom ji v intimních okamžicích s hereckým partnerem viděli diváci jak v Ordinaci v růžové zahradě, tak v seriálu První republika, jehož druhou sérii můžete na obrazovkách sledovat právě v těchto týdnech.

Její hrůza z nahoty jde ovšem až tak daleko, že se žádnému režisérovi nepodařilo přimět ji, aby se té které scény zhostila skutečně odhalená, což je ostatně vždy věrohodnější. Zkrátka se nikdy nenechala přemluvit, aby natáčela "jen tak", tedy jak ji pánbůh stvořil.

I ve velice pikantní scéně v seriálu První republika, kterou sehrála s kolegou Jánem Koleníkem (37), si na sobě ponechala tělová tanga. Tvrdí, že skryté věci jsou více erotické, že nemusí být vše vidět.

Myslí si to však i diváci a režiséři?   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden