Můj kousek štěstí
Markéta Plánková: Nový chlap? Ale špatné zprávy!
Po rozchodu se Štolpou se obviňovala z naivity a nadávala si
Markéta Plánková: Nový chlap? Ale špatné zprávy!

Na jednu stranu jí známí přejí štěstí, na stranu druhou je jímá hrůza. Některé informace ze zákulisí seriálu Jedna rodina totiž tvrdí, že Markéta Plánková (46) už nějakou dobu není sama.

Což by bylo jistě skvělé, kdyby se neříkalo, že její vyvolený je ženatý. Objevily se dokonce zprávy, že by mohlo jít o Filipa Blažka (51)!

Tohle ale nevypadá příliš pravděpodobně. Ono je ale ve finále vlastně jedno, kdo by tím šťastným měl být. Problém je spíš v tom, co s krásnou blondýnkou může udělat případný rozchod.

Ještě to bolí?

V minulosti už jednoho ženáče milovala. Herec Roman Štolpa (60) ji ale opustil, záhy poté, co mu oznámila, že s ním čeká dceru. „Modlila jsem se, ať to není kluk,“ vzpomínala Plánková. Měla na chlapy vztek.

Manželství s Častvajem se rozpadlo před dvěma lety.

Může vypadat jako velmi silná žena, ovšem uvnitř je křehká bytost, která touží po obejmutí a vlídných slovech. Bolest ze zrady Štolpy v sobě prý stále nosí. Nepřidal tomu ani rozvod s někdejším televizním reportérem Danielem Častvajem (50).

Teď by tedy podle většiny lidí potřebovala chlapa, který na ni bude hodný a bude mít oči jen pro ni. Ne, že si k ní bude „odskakovat“ od manželky.

Proč nikoho neukázala?

O Plánkové se však říká, že má vysoké nároky. A přesně ví, co od chlapa chce. Navíc by prý nikdy nebyla s nikým, kdo dělá „podřadnou“ profesi.

Těžko říct, jaká zaměstnání na tento „seznam“ patří. Faktem ale zůstává, že Plánková už opravdu dlouho žádného partnera oficiálně nepředstavila. Může to být tím, že je tajně zamilovaná do kolegy, ale i tím, že jí zkrátka jen tak někdo „nevoní“.

Související články
Moje šťastná hvězda / 20.10.2024
I když se v posledních letech objevuje Stanislava Jachnická (59) častěji i na televizní obrazovce, její hlas byl dlouho tím jediným, podle čeho ji diváci mohli poznat. A nutno říct, že herečku to nijak netrápilo. Ze své „anonymity“ vytěžila maximum pro své rodinné štěstí.  V dětství se Stanislava Jachnická (59) věnovala baletu a tanci doslova propadla. […]
Moje sladké tajemství / 20.10.2024
Z herečky Lenky Zahradnické (39), známé ze seriálu Jedna rodina, je trojnásobná maminka! A rovnou se nechala slyšet, že žádný další porod už se rozhodně konat nebude. Těhotenství totiž nebylo tak docela plánované a posléze ani jednoduché. Na začátku září přivítali s manželem Michalem Vavrem (41) synka Jonáše. „Nestíhám, s příchodem třetího dítěte se toho moc nezměnilo. Nestíhala jsem ani […]
reklama
Herečka Kristýna Leichtová (39), známá ze seriálu Comeback, se rozhodla, že starší dceru Dorotku (7) nedá do školy a bude ji učit doma. Do školy údajně dívenka půjde, až bude sama chtít. „Jsem takový její průvodce,“ řekla herečka. S partnerem Vojtěchem Štěpánkem (40) nesouhlasí s tím, jak to ve školách funguje, a své děti tam prostě posílat nechtějí. Nehledě na jejich kočovný způsob života, kdy je […]
Hvězda seriálu ZOO Eva Burešová (31) se rozhodla, že chce třetí dítě. Ještě nedávno se přitom proslýchalo, že mají být s kuchařem Přemkem Forejtem (37) od sebe. Tak dlouho totiž Burešová toužila po svatbě, kterou jí partner nedopřál, až mu měla sbalit kufry. Podle jejich sousedů se u nich hádky v poslední době ozývaly často. „My už spolu […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz