Můj kousek štěstí

Markéta Plánková už není sama, tají milence?

Dobře ví, jak může bolet zlomené srdce, jistě i proto bude do dalšího vztahu vstupovat dost opatrně.

Záhada krásné herečky je snad konečně rozluštěna. A zdá se, že není tak sama, jak si veřejnost ještě donedávna myslela. Stále častěji se objevují spekulace, že herečka ze seriálu Jedna rodina už nějakou chvíli randí s pohledným cizincem.

Několik na sobě nezávislých zdrojů dokonce potvrdilo, že je viděli při romantické procházce v centru Prahy. Otázka však je, proč by ho Markéta Plánková (46) tajila. Povídá se hlavně o dvou důvodech.

Prvním je možný fakt, že má jít o stále poměrně čerstvý vztah a herečka si tak nemusí být jistá, kam to povede. A za druhé je tu její minulost. Její minulé vztahy totiž nedopadly příliš dobře.

Loňský rozvod s moderátorem Danie­lem Čast­vajem (49) byl jen špičkou ledovce. Mnohem větší rýhu v jejím srdci zanechal románek s Romanem Štolpou (59), do kterého se zamilovala během natáčení seriálu Rodinná pouta.

Opustil ji v době, kdy s ním čekala dceru Agátu (18), navíc se mluvilo i o jeho problémech s alkoholem. Mnozí se shodují na tom, že i když se Plánková tváří jako silná žena, tak v ní je tato zkušenost stále hluboce zakořeněná.

Nikdo by se proto nedivil, kdyby se potřebovala na sto procent přesvědčit, jestli randí s tím pravým dřív, než ho oficiálně představí. Snad se ale brzy dočkáme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden