Moje sladké tajemství

Marně čeká na žádost o ruku

Moje sladké tajemství

Partnerovi porodila dvě děti, ten se ale neustále zdráhá si ji vzít. Proč?

Herečku Anetu Krejčíkovou (31) znají televizní diváci zejména jako jednu z hvězd seriálu Ulice, kde účinkovala od jeho samého začátku, tedy od roku 2005. Za tu dobu se u ní hodně změnilo. Jen jedna zásadní věc, o kterou Aneta prý stojí, se nesplnila. Stále není vdanou paní.

Role v nekonečném seriálu ji proslavila, a přestože se v průběhu let objevila i v jiných projektech, třeba v seriálu Obchoďák, postavu Gábiny Pumrové už jí nikdo neodpáře. A to i přesto, že si ze seriálu v posledních pár letech odskočila na mateřskou. Aneta (31) jako matka dvou dětí, Bena (3) a Antonie (2), si ale začala budovat novou image.

Popularitu jí přinesly i její názory na kontroverzní témata, jako jsou domácí porody, kojení na veřejnosti či propagování cviků na posilování pánevního dna, o nichž se zápalem mluví. Krom toho se o Anetě mnohdy píše i

Zbývá vám 68% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden