Můj kousek štěstí

Marně se snaží zapomenout

Ještě celkem nedávno se zdálo, že rozvodové tahanice Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance (37) nebudou mít konce. Po všech naschválech, slovních přestřelkách a obviňování, však nakonec vše proběhlo celkem rychle.

Přestala používat exmanželovo příjmení a zbavila se bytu, který jí kdysi Plekanec koupil. Podle blízkých se zpěvačka snaží udělat za minulostí tlustou čáru a začít nový život. Přátelé ale tvrdí, že se s rozpadem rodiny nemůže stále vyrovnat a zoufale touží mít vedle sebe někoho, kdo by ji miloval.

Zapomněl velmi rychle

Zpěvačka se prý i přes veškerou snahu nedokáže srovnat s tím, že její bývalý muž a otec dvou synů tak rychle zapomněl na vše, co spolu prožili, a začal úplně nový život po boku jiné ženy. Z Lucie Šafářové (33) a Tomáše Plekance totiž už na první pohled čiší radost a štěstí.

Společně se radují z půlroční dcerky Leontýnky a podle všeho plánují v blízké době svatbu. Bývalá vrcholová tenistka tak má najednou všechno po čem Vondráčková celý život toužila. A zatímco ona je šťastná, zpěvačka prý trpí samotou a stále se motá v bludném kruhu vzpomínek.

Touží se vdát 

Nedávno se opět objevila ve svatebních šatech, s věncem květů na hlavě a krásnou kyticí v ruce. Šlo ale o natáčení nového videoklipu. „A nedávno jsem měla další svatbu v jednom kanadském filmu, který ještě není hotový.

Mám pocit, že se pořád vdávám. I v pohádce jsem se vdávala,“ nechala se slyšet Lucie. Její kolegové se shodují, že je to takové její symbolické volání o pomoc. Velmi se prý touží znovu vdát za silného a zralého muže, který by jí byl oporou. Snad i proto se rozhodla zpřetrhat veškerá pouta s Plekancem, aby se mohla otevřít nové známosti. Ta však stále nepřichází.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden