Můj kousek štěstí

Marné snahy o záchranu vztahu?

Před rokem se ještě mluvilo o tom, že by mohli mít další dítě, což je teď už těžko myslitelné.

Chtěla si s ním jen na chvíli užít a pak ho vyměnit za někoho pořádného. To prohlásila herečka na adresu svého manžela. Povídá se, že to s nimi jde stále více z kopce.

Když se manželé Dykovi nedávno objevili na filmovém festivalu v Karlových Varech, vypadali dost otráveně. Jako by je to spolu už ani nebavilo. Tatiana Dyková (45) přitom vždycky platila za královnu místních večírků. Její léčba kocoviny skokem do říčky Teplá je už legendární.

Ponížila ho

Herečka ze seriálu Případy mimořádné Marty měla ale letos do radosti daleko. „Jen dneska a hned pryč,“ odsekla na dotaz, jak dlouho se letos na festivalu zdrží. Okamžitě se tak vyrojily spekulace, co může za její špatnou náladu.

Podle jejích slov už chce mít klid. Nemusí to ale znamenat, že končí s mejdany a bude po večerech štrikovat, hovoří se o tom, že klid by ráda měla i ve svém manželství. V poslední době ale údajně zažívá spíše pravý opak.

Problémy s manželem Vojtěchem Dykem (38) se zřejmě stupňují. Není to tak dávno, co řekla, že původně ho chtěla jen na chvíli, užít si a pak ho vyměnit za někoho pořádného, čímž Dyka mohla ponížit a ranit. Lidé totiž potvrdili, že se jí musel dost vnucovat, než s ním poprvé šla na rande.

Což pro idol ženských srdcí musel být nápor na ego. Navíc se zdá, že herečka s odhalením perliček z jejich seznamování nepřišla náhodou. Začíná se prý mezi nimi projevovat věkový rozdíl. A také se hovoří o jeho nevěře.

Pomsta za nevěru?

Před pár měsíci se spekulovalo o hercově údajném románku s Beátou Kaňokovou (34), s níž natáčel seriál Pan profesor a střihli si tu i řadu pikantních scén. Kaňoková se pak nechala slyšet, že doufá, že jeho žena nežárlí, což znělo, jako by svou kolegyni popichovala.

Proč by to jinak současná hvězda seriálu Zlatá labuť říkala, kdyby měla čisté svědomí? Šušká se, že od té doby jsou vztahy mezi manželi napjaté. Což by se asi dalo pochopit.

Navíc to vypadá, že se Tatiana definitivně usmířila se svým exmanželem Pavlem Čechákem (48). Přitom mu prý ještě nedávno nemohla přijít na jméno. Otázka je, zda to souvisí s možnou krizí s Dykem.

Jen kvůli synovi?

Zatím to nevypadá, že by se manželé snažili o usmíření. Zlé jazyky tvrdí, že jsou spolu už jen kvůli synovi Aloisovi (10) a žijí si každý vlastním životem. Většina lidí věří, že stále mají naději. Snad by to spravila pěkná společná dovolená.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden