Moje chvilka pohody

Marně touží po dítěti!

Vztah Ivany Jirešové (39) s tajemným Štěpánem nedopadl moc dobře, což je o to smutnější, že hvězda druhé řady Tvoje tvář má známý hlas pomýšlela na dalšího potomka.

Přesto, že je herečka Ivana Jirešová krásná a úspěšná, nemá v lásce štěstí. Jakoby se jí ten pravý muž pro život a rodinu nějak vyhýbal. S otcem své dcery Sofie (12), Ondřejem Höppnerem (51), se před časem velmi ostře pohádala a i přes své nemalé protesty musela přistoupit na střídavou péči. Pravidelně každý týden tak její náruč zůstává prázdná. Vnitřně tím velmi trpí. Už proto, že ví, jak moc ovlivní dítě výběr tatínka, nechce se do dalšího těhotenství pouštět bezhlavě jen proto, že si dítě moc přeje.

Rozchod s přítelem

Ještě před rozvodem s hudebníkem Viktorem Dykem (47) si Jirešová našla za manžela náhradu. Byl jím tajemný fešák Štěpán, které ho hvězda Ordinace záhy nastěhovala domů. To údajně nesla Sofie velmi těžko. V současné době už ale spolu nejsou. Více než půl roku se spolu neukázali na veřejnosti, Jirešová o něm nemluví a ani Vánoce spolu nestrávili. Za vším byl prý nedostatek času. Nicméně herečka dál mluví o tom, že by si ráda pořídila ještě druhé dítě. „Hrozně bych si přála mít další dítě,“ svěřila se herečka. „Respektuji, pokud to není v mé cestě,“ říká poněkud rezignovaně Jirešová, která se zřejmě obává, že se její přání už nesplní.

Plány jsou k ničemu

„Můj táta mě vychovával tak, že plánovat je blbost, vždycky je potřeba jít svým cílům naproti,“ uvedla Jirešová s tím, že věří tomu, že každý máme nějakou cestu a máme za sebou nějaké skutky a některé věci nám dané jsou a některé zas ne. A přes to prý nejede vlak. Herečka tak zřejmě nepatří mezi ty ženy, které by si dítě přály za každou cenu a byly by ochotné proto udělat cokoli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden