Moje šťastná hvězda

Marta Jandová:

Snad se potíží co nevidět zbaví

Jeden špatný krok zkazil MARTĚ JANDOVÉ (43) celé léto. Když před šesti týdny šla zpěvačka na toaletu, nesprávně šlápla a zlomila si prst. Kromě toho, že musela po celou dobu mít nohu v sádře, nevyhnula se jí také operace, při níž jí lékaři kůstky sešroubovali devíti šrouby. Zhruba před deseti dny Jandové sádru konečně sundali, tím ale pro ni útrapy se zlo meninou nekončí! Ačkoliv od operace uplynulo už pět a půl týdne, Martu noha často pobolívá. A zpěvačka bohužel k tomu i přispívá.

Je to na dlouho

Aby si od bolesti ulevila, na zraněnou nohu našlapuje tak, jak nemá. A to s sebou nese další následky a projevuje se na jejím zdraví. „Tím, jak kulhám, tak mě občas bolí kyčle, občas kolena a momentálně nejvíc zadní lýtkový sval,“ posteskla si zpěvačka, která si tak bude muset ještě dlouho počkat, než to bude moct na koncertech opět pořádně rozjet.

Nervy z toho nemá

Tak jako bezprostředně poté, co si kůstky v noze zlomila, se snažila brát vše pozitivně a prohlašovala, že co ji nezabije, to ji posílí, tak i nyní na celou věc pohlíží s humorem. „Milujte se a množte se,“ vzkazuje všem zpěvačka a dodává: „Vymíráme. “ Zřejmě tím chtěla naznačit, že stačí málo a už tu nemusíme být. Možná tedy není od věci ji vzít za slovo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden