Moje šťastná hvězda

Marta Jandová: Chtěla vzít z oblíbené Tváře do zaječích!

Její největší noční můra se stala nakonec skutečností

Jediná podmínka, kterou zpěvačka MARTA JANDOVÁ (42) měla, když vstupovala do oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas, byla, že nechce předvádět svého otce PETRA JANDU (74). Ke své smůle si ho ale vylosovala.

Jandová si přála nějakou pěknou ženskou, jenže místo toho padl los na jejího slavného otce a rockového zpěváka legendární kapely Olympic. Viditelně naštvaná Jandová začala okamžitě nadávat a vztekat se jako malé dítě. Svůj vztek neudržela na uzdě a z úst jí vylétla i sprostá slova. Dokonce měla kopnout do rekvizit a chtěla prý předčasně skončit. „Říkala jsem už na začátku, že Olympic nechci,“ uvedla rozčílená Jandová, že pochopitelně píseň umí už dávno zpaměti, ale nechtěla předvádět svého otce. Navíc prý Olympici nemají žádnou choreografii. Nakonec se ale v neděli zhostila svého čísla s grácií a diváci se dočkali navíc ještě malého překvapení.

O co jí vůbec jde?

Když Marta trochu vychladla, vysvětlovala, že děti slavných rodičů to mají kvůli neustálému srovnávání opravdu těžké. A představa, že bude muset k tomu všemu svého otce napodobovat, ji zkrátka rozpálila doběla. „Lidé dokážou být zlí,“ uvedla Jandová s tím, že ještě dnes občas zaslechne, že úspěšná pěvecká kariéra v Německu není ani tak dílem Marty jako jejího otce, který jí měl úspěch za hranicemi doslova vydupat. Musí být nepochybně velmi těžké snažit se něco dokázat bez slavných rodičů v zádech, když budete stejně vždycky osočování, že nebýt jich, nejste na vrcholu. Nebyla by to ale Marta, aby si nějak vykutáleně neporadila a všem zlým lidem, kteří podobné nesmysly šíří, nevytřela zrak.

Zavolala tátovi

„Martička volala skoro zoufalá, že si mě vylosovala a že s režisérem vymysleli, abych vystoupil s ní,“ popisoval Petr, jak k výjimečné situaci na pódiu došlo, s tím, že mohl samozřejmě odmítnout, ale svou dceru Martu prý vždy rád podpoří. A jak si tvůrci pořadu přáli, tak se také nakonec stalo. „Byl to skvělý zážitek a vystoupení dopadlo suprově,“ pochvaloval si rocker. Neopomenutelná je rovněž práce maskérů, kteří podali úžasný výkon. „Jsme jedna krev, notujeme si skvěle. Navíc Martička vypadala jako já,“ řekl po vystoupení Janda, který si s dcerou zazpíval píseň Snad jsem to zavinil já. A nadšení byli také diváci a porota, která označila toto vystoupení za životní zážitek. Uznejte sami, kolikrát se vám poštěstí vidět Petra Jandu ve dvojím provedení na pódiu?

Vizuální proměna se sice velmi zdařila, ale ve výsledku to stačilo až na šesté místo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden