Můj kousek štěstí

Marta Jandová: Manželská krize?

Vždy rozesmátá, jiskřivá, plná energie. Tak všichni znají zpěvačku Martu Jandovou, dceru kapelníka skupiny Olympic Petra Jandy (76). Ale co se s ní děje teď? Na společenské akci spojené s předáváním význačných hudebních cen jako by to ani nebyla ona.

Působila vyčerpaně a v neposlední řadě smutně. Zpěvačka kapely Die Happy na akci dorazila v doprovodu svého manžela Miroslava Vernera (40), který je známý jako gynekolog slavných osobností. Manželé vedle sebe netečně seděli, aniž by spolu nějak zvlášť komunikovali.

Marta vypadala, jako by nebyla ve své kůži, i její vousáč působil zasmušile. Zpěvačku a gynekologa seznámili jejich společní přátelé v roce 2011, svatbu slavili v roce 2014. Každopádně jejich vztah trvá zhruba osm let, nelze tedy vyloučit, že je dohnala manželská krize.

Jejich chování by tomu i nasvědčovalo: žádné veselé povídání, řádné chichotání či letmé doteky. Jen únava a chlad. K vážnějším starostem však jistě není důvod. Náročnějším obdobím si projde každý vztah, hlavní aktéři si naštěstí zpravidla včas uvědomí, co je důležité.

A Marta s Miroslavem vychovávají dceru Marii (5). .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden