Moje šťastná hvězda

Marta Jandová: Manželská krize kvůli dítěti?

Zpěvačka Marta Jandová (44) byla téměř celý svůj život nezávislá a užívala si své rostoucí slávy. Vyprodávala koncertní haly nejen v Česku, ale třeba i v Německu a v dalších zemích. Nic jí nechybělo a zdálo se jí, že její život je skutečně na vrcholu a ona z něj odmítala slézt zpět do reality. Dnes se ale věci mají jinak a Jandové dochází, že možná neměla být zaměřená jen na sebe a svou kariéru, ale že se měla dívat trochu víc do budoucna.

Půjde to ještě napravit?

Mít slávu a peníze je sice uspokojivé, ale Marta si nestihla splnit jeden ze svých největších životních snů. Tím bylo založit si velkou rodinu s hromadou dětí. Má za manžela gynekologa Miroslava Vernera (40), takže ví, že biologické hodiny po čtyřicítce už příliš netikají. Její manžel jí vysvětloval všechna rizika, možnosti a další věci, ale Jandová i přesto další děti chtěla, takže se o ně společně pokoušeli. Bohužel neúspěšně. Nicméně manželé spolu mají přece jen dcerku Marušku (5), díky které jsou šťastní, ale toužili po domě plném dětí. Na druhou stranu však Maruška rodičům řekla, že ona by žádného dalšího sourozence nechtěla. Zřejmě je už zvyklá na dávku pozornosti, o kterou se odmítá dělit.

Děti mu může dát jiná

Jandová už zřejmě žádného dalšího potomka mít nebude, ale co Verner? S ním nic v nepořádku není, a jestli tak silně touží po velké rodině, děti mu přecemůže dát i jiná. Navíc se spekuluje o tom, že už si nějakou milenku našel, ale její identitu bohužel zatím neznáme. A co na tyhle spekulace říká sama zpěvačka? Úplně je ignoruje, a aby na to nemyslela, raději se zavalila prací.

Nedávno odjela koncertovat do Německa a také rozjela projekt s Václavem Noidem Bártou (38), takže na přemýšlení o problémech skutečně nemá čas. Jandová měla vždy ve zvyku od problémů spíš utíkat než se jimi trápit.

Důkazem může být to, že po smrti své maminky Jany Jandové (†45) prchla do zahraničí, aby se situací nemusela trápit. V tomto případě ale útěk není úplně nejlepší nápad, protože by Martu mohl stát manželství. Nejspíš je na čase se problémům postavit čelem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden