Moje sladké tajemství

Marta Jandová: Na rande šla z donucení!

Zpěvačka Marta Jandová (44) a gynekolog Miroslav Verner (40) tvoří pár už dlouhá léta. Před pěti lety se jim narodila dcera Marie (5) a rok poté se vzali. Málokdo ale tuší, jak se vlastně oba poznali, a že nešlo zrovna o dílo náhody.

Spojili je kamarádi

O vše se postaraly zpěvaččiny kamarádky, které jim připravili rande naslepo. „V životě jsem na takové schůzce nebyla, ale šla jsem tam kvůli tomu, že mě kamarádka prosila,“ vysvětluje po letech, že vlastně byla donucena k tomu, aby se poprvé s Miroslavem setkala.

To ještě netušila, že tohle rande naprosto obrátí její život a nakonec bude svým kamarádkám vděčná.

Věděl, že je to ta pravá

Marta v Miroslavovi nečekaně zanechala tak silný první dojem, že si byl jistý, že spolu budou a nechtěl si připustit nic jiného.

I když to měl zpočátku těžké a musel vynaložit hodně úsilí, tak se mu podařilo Martu udolat a ani jeden z manželů toho určitě s odstupem času nelituje. „Ještě, že jsem se nechala ukecat, protože to byl a pořád je skvělý chlap,“ skládá Marta svému manželovi komplimenty.

Ten byl navíc i tím, kdo jako první promluvil o společných dětech. Bylo to dokonce už po půl roce vztahu. Možná se také bál, že mu prchne za jiným a potřeboval si ji tímto způsobem pojistit. Že by snad tenkrát cítil, že Jandová potřebuje trochu zklidnit?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden