Můj čas na kafíčko

Marta Jandová odjela v mládí do Německa bez znalosti jazyka a s pár markami v kapse!

Můj čas na kafíčko

„Sedm let jsem splácela dluhy. Nemohla jsem vzít žádnou pořádnou práci, protože bych neměla čas zkoušet a hrát s kapelou.“

Dětství měla Marta Jandová (46) šťastné v rodině slavného otce. Pak ale do jejího osudu dvakrát krutě zasáhla smrt. Proslavila se nejprve za hranicemi s jednou hudební skupinou, až později úspěšně rozvinula i vlastní kariéru.

Geny se dědí po rodičích a Petr Janda (78), rocker a zakladatel legendární skupiny Olympic, ty své předal skutečně dobře. Jeho dcera Marta Jandová (46) ale po slávě nijak zvlášť netoužila. Z vlastní zkušenosti totiž věděla, že popularita má nejen hezké, ale i stinné stránky.

Nejvíc jí vadila ztráta soukromí. Zažívala ji vlastně už jako malá, když ji některé zakyslé učitelky ve škole dávaly najevo, že se jim nelíbí, kdo je jejich otec.

Znalci se spletli

Ideálním povoláním, které si Marta vysnila, by bývala byla překladatelka. K tomu by bývala potřebovala vystudovat filozofickou fakultu. Nepodařilo se jí tam dostat, prý kvůli

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden