Moje šťastná hvězda

Marta Jandová: Odloudila ho jiné. Stane se jí to osudným?

Ona sama tvrdí, že k nějaké nezdravé žárlivosti rozhodně nemá důvod. Známá česká zpěvačka Marta Jandová (44) ale podle jejího okolí důvody k pochybnostem rozhodně má. Její manžel Miroslav Verner (40) přeci jen vykonává profesi gynekologa, což znamená, že se kontaktu s velkým množstvím žen nevyhne.

Navíc ho Marta odloudila jiné a on by se mohl nechat zlákat k nevěře znovu. Na druhou stranu Jandová moc dobře věděla, do čeho jde a přiznala, že na začátku měla s manželovou profesí celkem problém. „Už jsem si na to zvykla, snažím se to brát čistě jako práci,“ přiznala otevřeně Marta, která se snaží nemyslet na to, jak takové všemožné prohlídky probíhají.

Její odpověď svědčí o tom, že začátky pro ni rozhodně nebyly jednoduché, nicméně nikdy svého muže nepřemlouvala, aby svou profesi změnil a raději se s tím vyrovnala sama. A nejspíš stále ještě vyrovnává.

Přebrala ho jiné

Ona sama nejlépe ví, jaké ženy někdy dokážou být a že některé si jdou tvrdě za svým. Vždyť ona sama si Vernera nabrnkla a moc dobře věděla, že je ženatý. Věřila však tomu, že jeho láska k ní je tak velká, že se s bývalou ženou rozvede, což se taky stalo.

Verner byl s bývalou manželkou Evou bezmála deset let, také byla lékařka a možná je pojila právě společná vášeň k lékařství. Přeci jen je Jandová z úplně jiné branže a to byl jeden z důvodů, proč jejich vztahu na začátku nikdo nevěřil.Gynekolog a zpěvačka přeci jen není úplně typická kombinace, ale Verner s Jandovou se všem snaží ze všech sil dokázat, že to může fungovat.

Taky má své příznivce

Spousta žen tvrdí, že manželství s gynekologem si nedokážou představit, prý by to pro ně bylo nesnesitelné.Nicméně Jandová také nemá úplně klasickou profesi. Denně se také nevyhne kontaktu s muži, i když nemluvíme o fyzickém kontaktu, tomu se zase nevyhne Verner. Ale jelikož je známou zpěvačkou, má po celé zemi spoustu obdivovatelů, kteří sledují každý její krok a touží být po jejím boku.Ale rozdíl je v tom, že je to touha čistě platonická. Jandová pro své obdivovatele odzpívá koncert, zatímco Verner se musí svým pacientkám pečlivě věnovat.

Vrátí se jí to?

Když ona sama dokázala, aby se Verner rozvedl po desetiletém manželství, proč by to nedokázala jiná? Denně mu pod rukama projdou desítky žen a každá to na něj může zkusit a není vyloučené, že už to nějaká i zkusila.

Verner dělá prohlídky jak starším ženám, tak i mladším slečnám, které by v dnešní době udělaly pro peníze téměř všechno. A která by nestála o to stát po boku slavného movitého gynekologa, který odrodil například Evu Decastelo (40) nebo Kateřinu Kristelovou (39)? Není pochyb o tom, že Verner o peníze nemá nouzi a mladé ženy, které touží po životě v luxusu, to dokáží vycítit. Dalším faktorem je, že mladším ženám by nedělalo problém otěhotnět, nicméně Jandová už se na další těhotenství necítí, což Vernera celkem mrzí.

Nechce rodit

Verner a Jandová mají společnou dceru Marušku (5), za kterou jsou samozřejmě oba moc šťastní.
Jandová se také nechala slyšet, že Maruška pro ni byla jako dar z nebes. „Bála jsem se, že mateřství už nikdy nezažiju,“ vzpomíná zpěvačka. Vždy snila o velké rodině a chtěla spoustu dětí, ale sama přiznala, že už se na to necítí.„Nevím, jestli bych zvládla další porod,“ postěžovala si. Jelikož se její manžel věnuje gynekologii a porodnictví, řekl jí všechna rizika, která hrozí při těhotenství po čtyřicítce a zdá se, že Jandovou to dost vyděsilo.Jejího muže to celkem zamrzelo, protože on také vždy toužil po kopě dětí, ale ani on její rozhodnutí neovlivní, i kdyby sebevíc chtěl. Jako lékař jí také pověděl, v čem všem jí dokážou lékaři pomoci a že nemusí mít tak velké obavy.

Moderní lékařství dnes dokáže zázraky. S ní to však ani nehlo. Marta však přemýšlela nad všemi možnými možnostmi a zvažovala i adopci. Prý by to pomohlo nějakému nebohému miminku a ona by mohla mít dítě bez porodních bolestí a bez jakýchkoliv zdravotních rizik. Verner nebyl výrazně proti, ale že by byl štěstím bez sebe, se říct nedá. Je to přeci jen trochu rozdíl mezi tím mít vlastní dítě, nebo si dítě adoptovat.

Vyfoukne jí ho jiná?

Další nevýhodou je to, že Marta je jako zpěvačka dost časově vytížená. Hodně cestuje, má zkoušky, různé koncerty, autogramiád a další povinnosti, kterým se díky své profesi zkrátka nevyhne.Na manžela a dceru jí tak zbývá minimum času, což by se jí taky mohlo vymstít. Vernera to časem může přestat bavit a může začít trávit volný čas s některou ze svých pacientek, což by pro Jandovou byla rána.Nechce otěhotnět a je neustále zaneprázdněná, kvůli podobným důvodům skončilo už více manželství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden