Můj kousek štěstí

Marta Jandová: Prý řeší nevěru

No tohle? Dosud zpěvačka Marta Jandová (45) působila jako ta nejšťastnější žena pod sluncem. I když už nebyla nejmladší a dlouho nemohla najít toho pravého, dočkala se svatby s gynekologem Miroslavem Vernerem (41) i dcerky Marušky (5).

Ještě se dvěma pejsky, které si pořídila, působili jako spokojená rodinka. O to více šokující jsou zvěsti, které se o ní a jejím manželství šíří. Prý to mezi ní a Vernerem už dleší dobu není zrovna růžové.

On se prý hodně uzavřel do sebe. Z práce chodí čím dál později a s Martou údajně prakticky nekomunikuje. Kamarádky Jandové měly prozradit, že zpěvačka prý sama pořádně neví, v čem vězí problém. Má ji však trápit vážné podezření, že má její muž milenku.

Před časem se pokokoušeli o druhé dítě, to se ale nezdařilo a vzhledem k přibývajícímu věku už snahu vzdali. Že by si snad Verner našel mladší náhradu za Jandovou? Nebyl by první ani poslední muž, který odešel od rodiny.

Jen v řadách celbrit je takových mnoho. Může být ale pravda, že toto manželství skutečně spěje ke konci? Vždyť Jandová ve společnosti září úsměvy. Navenek působí spokojeně. Nesmíme ale zapomínat, že je Jandová kumštýřka - profesionálka, která umí ovládat své emoce.

Ví, že nikdo není zvědavý na otrávené výrazy, a tak nedá na sobě nic znát, i když jí není do skoku. Klidně tedy může mít ve skrytu duše nepředstavitelné trápení. Nemalujme ale čerta na zeď. Třeba si dělá jen zbytečné obavy a nejde z daleka o nic tak závažného.

Měla by si o tom s manželem promluvit! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden