Můj kousek štěstí

Marta Jandová: Svléknout se do plavek odmítá

Bojí se jít na plovárnu. Má hrůzu z toho, že by se na její postavu v plavkách dívali ostatní koupající. A to přitom není žádná šestnáctiletá dívenka, ale dospělá žena a matka.

Věci jsou však ještě mnohem složitější: zpěvačka Marta Jandová, které se bohužel smůla čas od času lepí na paty, si opět poranila nohu. Běžela za dcerou Maruškou (5) ze schodů, chtěla jí dát rukavice, aby ji nezábly prsty.

Výsledkem je nalomená kost. Ale nejhorší na tom je, že nehledě na zranění zpěvačka zuřivě cvičí. "Břicho, záda, všechno jde. S nohou nahoře tedy," vysvětluje k úžasu rodiny, přátel i obdivovatelů.

Málokdo dokáže uvěřit tomu, že přitažlivá černovláska týrá tělo s bolavou nohou všelijakými cviky. Zrovna ona, která tak trpí na úrazy! "Už se bojím na veřejné plovárny, protože v době telefonů mě někdo vyfotí a pošle někam moje špíčky," vysvětluje dcera Petra Jandy (76), kapelníka skupiny Olympic.

To skutečně zpěvačku nic a nikdo nezastaví? Ne tak dávno si rovněž pádem ze schodů přivodila zlomeninu zánártní kosti, šest neděl ji měla v sádře. Koleduje si o další nepříjemnosti? Jen kvůli hubnutí do plavek? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden