Moje šťastná hvězda

Marta Jandová: Už začala pomýšlet na smrt!

Čtyřicet čtyři není žádný věk, topotvrdí snad úplně každý. Zpěvačka MARTA JANDOVÁ (44) na to má ale zřejmě jiný názor, protože jak vyšlo najevo, začíná plánovat svou vlastní smrt! Proč to vůbec dělá?

Ačkoli je MARUŠCE pouhých čtyři a půl roku, už teď je zvídavá, až to hezké není. Naposledy se prý zajímala o téma smrti. Hodně ji zajímalo, jestli její rodiče jednoho dne zemřou. „Začala přemýšlet nad tím, že může kdykoli umřít,“ svěřila se Jandová, kterou dceřina otázka hodně zaskočila.

Dcera ji překvapila

Nezbývalo jí nic jiného než odpovědět popravdě, že ano, ale že to bude ještě za hodně let. To ale nemění nic na tom, že Jandovou její malá dcerka přivedla na myšlenku, že by se o svou smrt měla skutečně začít zajímat. Vždyť roky plynou jako voda!

Chtějí větší rodinu

Zpěvačka dokonce prozradila, jak by si přála, aby její smrt probíhala! „S manželem jsme si říkali, že by bylo krásné, kdybychom umřeli spolu.“ O smrti se doma prý běžně baví, nemá z ní strach a bere ji jako součást života nás všech. Na druhé straně rozhodně není její život jenom o smrti. Naopak! Plánuje si, že by ještě jeden lidský život společně se svým manželem MIROSLAVEM VERNEREM (39) zplodila. Jenže to nejde přesně podle jejích představ. „Původně jsme chtěli víc dětí, jenže si můžete rodinu plánovat a něco jiného dělá příroda,“ postěžovala si. Ačkoli se s manželem snaží o další děťátko, pořád to nejde. A Jandové bohužel léta přibývají a přibývají.

„Už jsem z kategorie stará matka. Alespoň to tak říkají doktoři. Podle nich by měla ženská porodit do pětatřiceti, ale to jsem ještě ani nebyla se svým současným manželem,“ směje se zpěvačka. Navíc má za manžela gynekologa, který ví nejlépe, zdali ještě šanci na dítě má, nebo ne.

Prý je to jen divadlo

co Martu znají osobně, ovšem tvrdí, že se o miminko snaží jenom naoko. Že to říká často a ráda na veřejnosti, ale ve skutečnosti to tak není. Už roky má skvěle nastartovanou kariéru. Zpívá, má svou kapelu, koncertuje se svým otcem, a dokonce si střihla i roli v seriálu.Teď ještě ke všemu vyfoukla výnosný kšeft LUCII BÍLÉ (52). Bude sedět v porotě show Česko Slovensko má talent. Copak má práce málo? Nebo jí snad chybějí peníze? Pokud by se zpěvačce narodilo další dítě, měla by to být tentokrát ona, kdo s dítětem zůstane na mateřské. Jak je známo, s Maruškou totiž zůstal na mateřské dovolené její manžel. Jak totiž pár hrdě prohlašuje, ženy tu přece nejsou od toho, aby se staraly o děti!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden