Můj čas na kafíčko

Marta Jandová věřila tomu, že prvního životního partnera jí maminka poslala z nebe!

Můj čas na kafíčko

V den, kdy bratr zemřel, Marta koncertovala a na pódiu vnímala, že se něco stalo!

Začátek života měla zpěvačka Marta Jandová (46) opravdu šťastný. Potom jí ale život začal udělovat rány. Marta je naštěstí natolik silná osobnost, že jí nesrazily na dno.    

Otec Marty Jandové (46), Petr Janda (78), byl slavným kapelníkem skupiny Olympic už v době, kdy přišla na svět. Měla ještě bratra Petra (+33). Po tom, aby následovala tátovu hudební kariéru, ale Marta netoužila. Vysněnou profesí pro ni bylo dělat překladatelku a tlumočnici. Bránu k tomuto snu jí ovšem zavřelo nepřijetí na filozofickou fakultu.

Smutné sedmnácté narozeniny

Když bylo Martě deset, snažil se její otec zjistit, jestli má hudební sluch. Zavedl jí k jedné profesorce z konzervatoře. Marta měla trému a tak profesorka shovívavě doporučila tak maximálně sborový zpěv – na sólo prý nemá. Budoucí zpěvačce to způsobilo na několik let trauma. Bylo by zajímavé vědět, jak se dotyčná profesorka později dívala na jej kariéru; došlo jí, že se zmýlila? Zmíněné trauma ale bylo opravdu

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden