Můj kousek štěstí

Marta Jandová: Zachutnal jí alkohol?

Kdo by to byl do sympatické zpěvčky Marty Jandové (44) řekl? Nečekaná změna její osobnsti! Kdekoli se zpěvačka objevila, vždy hýřila dobrou náladou a sebevědomím. Obzvláště šťasnou ji totiž udělala dcerka Maruška (3), kterou vychovává s manželem, gynekologem Miroslavem Vernerem (39).

Není divu, dlouhá léta se zpěvačka potácela ve vztahových nezdarech. Tolik toužila po rodině a ten pravý se stále ne a ne objevit. Všechno se pak seběhlo naráz, když už se svým věkem blížila ke kritické čtyřicítce.

Verner pro ni byl jako princ na bílém koni, který jí splní vše, co si vysnila. Dnes s manželem a dítkem působí jako spokojená rodinka. Je ale vše tak idylické, jak se zdá? Původně si Jandová plánovala, že bude žít s rodinou v Německu, kde ostatně už zapustila kořeny.

Roky tam vystupovala s kapelou Die Happy. Dcerce tam po velkých útrapách našla školku a piplala si domácnost podle svého. "Přála jsem si tam zůstat hlavně kvůli Marušce, aby se naučila německy v německém prostředí," svěřila se.

Kvůli manželovi se ale museli přesídlit zpátky do Čech. "Mirek přišel s tím, že není s prací spokojený, a tak jsme si sedli na hromádku a začali hledat řešení," vysvětlovala. Stejně tak po boku gynekologa upozadila svoji kariéru.

Z rockové hvězdy se stala puťka od plotny. "Najednou jsem byla žena v domácnosti, umíte si to představit? Najednou jsem byla paní primářová, co doma vaří obědy a má svoji zhrádku," vzpomíná na ten zlom, kdy začala bydlet s manželem.

Nežije však zpěvačka spíše život svého druha, než aby realizovala sebe? Nyní je navíc její proměna ještě větší... Dosud vždy střídmá zpěvačka začala holdovat tvrému alkoholu! A opět s tím má co do činění její muž.

"Já moc nepiji alkohol. Občas si dám bílý střik nebo pivo, ale po dvou sklenicích se mi už motá jazyk a hlava," říká. Nyní ale už zpěvačka bude mluvit nejspíš jinak. "Teď mě manžel naučil pít dobré rumy, takže si jednoho panáčka dám," přiznala.

Nevěříme, že by zpěvačka nadobro propadla alkoholu, je však více než zřejmé, že s tou Martou, kterou dříve bývala, ta současná už nemá mnoho společného. Neztratila tak oblíbená diva sama sebe? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden