Moje šťastná hvězda

Marta Kubišová: Dcera jí nařídila oddech v zahraničí

Ukončila kariéru, ale trápí se dál. MARTA KUBIŠOVÁ (75) si na sebe bere tolik práce, že se o ni bojí dcera i přátelé! O odpočinku ovšem nechce zpěvačka ani slyšet.

Není snad měsíce, aby nebyla nemocná! Nachlazení nebo chřipka je u ní téměř na denním pořádku. Sama zpěvačka ovšem tvrdí, že je zdravá jako rybička. Jenže se to snaží všem namluvit tak urputně, že už jí to nikdo nevěří!

Dcera Kateřina, Marta Kubišová: Zpěvačka se připravuje na velkolepý koncert pořádaný ke vzniku republiky.

V důchodu má víc práce než kdy dřív

Před pár dny prohlásila, že se chystá odjet se svou dcerou KATEŘINOU (39) k moři. Na dovolenou, nebo se jet vyléčit ze všech těch nachlazení, která už letos prodělala? Její přátelé mají za to, že si toho za poslední měsíce na sebe nabrala tolik, že už zkrátka potřebuje odpočinek. Prý sama zpěvačka ani na žádnou dovolenou nejprve jet nechtěla. Tvrdila, že tady má spoustu neodkladných povinností, ale nakonec se přecejen nechala přemluvit.

Znovu bude zpívat!

Ovšem nezapomněla si naplánovat všechno, co musí urgentě vyřídit hned, jakmile se vrátí! Intenzivně pracuje na knize, kterou pro své fanoušky připravuje, a to jí zabírá téměř veškerý její čas. Prý není vůbec nic jednoduchého popsat vše, co za svůj život prožila a čeho byla svědkem.
Jistě půjde o velmi zajímavou knihu, otázkou ovšem je, zda má zapotřebí psát tak urputně a nedbat na své zdraví! Vždyť na konci minulého roku ukončila svou kariéru a od té doby se nezastavila. Mnozí její přátelé také tvrdí, že pořád zpívá. Už sice nekoncertuje ani nezpívá na veřejných akcích, ale když ji někdo požádá, neváhá a několik písniček přece jen vystřihne. Jenže je to prý mnohem častěji, než si sama zpěvačka ještě před několika měsíci připouštěla. Ke všemu nedávno kývla na nabídku, že v září vystoupí na oslavách stého výročí vzniku České republiky. A to také nějakou přípravu vyžaduje. Přece jen už jí je pětasedmdesát a skutečně by se měla víc šestřit. Odchod do důchodu rozhodně neznamená udřít se. Vždyť už se mají na pozoru i její lékaři!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden