Můj kousek štěstí

Marta Kubišová: Sama sobě nebezpečná

Zpěvačka Marta Kubišová (73) loni na podzim prodělala těžký infarkt. Naštěstí přežila, ale nevypadá to, že by se ze zmíněné situace nějak významněji poučila.

Opět totiž hazarduje se zdravím. Namísto aby odešla do zaslouženého důchodu a vzhledem k silně podlomenému zdraví už jen odpočívala, má před sebou takové množství umělecké činnosti, jako by jí ještě ani nebylo třicet.

Koncerty, recitály, natáčení pořadu Chcete mě? Zpěvačka je opět v poklusu. Proč si jen nebere k srdci rady lékařů? Ti ji zapřísahali, aby tedy alespoň zvolnila, když už nedokáže odejít na odpočinek. Podle Marty Kubišové se zase tolik neděje, práci prý zvládá.

A to ještě ke všemu natáčí novou desku! Tomu nejhoršímu možná ani neuvěříte. Křehká tmavovláska se poté, co utekla hrobníkovi z lopaty, rozhodla skoncovat s "hřebíčky do rakve". Její blízcí si oddechli.

Krabička denně – to pro Martu nebyl žádný problém. Vypadalo to, že dá nikotinu konečně sbohem. Kdo by se také divil, po tak důrazném varování "shůry". Bohužel, její závislost na nebezpečných cigaretách je větší než strach z nemoci.

Nerozumná zpěvačka kouří dál. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden