Můj kousek štěstí

Martha Issová: Drasticky hubne

Sen snad každé herečky, a to provdat se za úspěšného režiséra, si Martha Issová splnila. Vdala se za Davida Ondříčka (49), a tak jde z role do role. Podobné štěstí měla například i Veronika Arichteva (32).

Dlužno samozřejmě dodat, že obě dámy jsou natolik talentované, že by se patrně prosadily i bez vlivných partnerů. Zatímco spousta žen se po porodu druhého dítěte zabývá zejména shazováním nadbytečných kilogramů, černovláska Issová řeší kupodivu opačný problém.

Působí velice štíhle, skoro až vychrtle. "Zhubla jsem kojením, péčí o dvě děti a běháním," vypočítává hyperaktivní herečka, co je důvodem její překvapující štíhlosti. Manžel-režisér totiž připravuje film o slavném českém sportovci Emilu Zátopkovi (†78), v němž dostala Martha za úkol ztvárnit sportovcovu manželku Danu Zátopkovou (96), oštěpařku a olympijskou vítězku.

Maminka Františky (6) a Emilky (1) trénuje jako o život. Nejspíš si bude muset sáhnout do psychických i fyzických rezerv, protože velká filmová role a péče o dvě maličké dcery, to je skutečně příliš velké sousto.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden