Můj kousek štěstí

Martha Issová: Kdy už si dupne, že se chce vdávat?

Drobná, ale energická. Taková je Martha Issová. Její temperament se promítá i do manželství s režisérem Davidem Ondříčkem (50). Ti dva spolu nejen sdílí domácnost a vychovávají děti, ale i pracují.

Vzhledem k hereččině ohnivé povaze a režisérově tvrdohlavosti se to občas neobejde bez konfliktu. „Ne na všechny věci máme s Davidem stejný názor. Důvod k nervozitě byl tudíž na místě,“ prohlásila Martha o nedávném natáčení životopisného dramatu Zátopek, kde hrála a její manžel film režíroval.

Stejná situace nastala také při předchozím natáčení dvoudílného filmu Dukla 61. „Dovoluju si k němu mnohem míň než k ostatním režisérům. Jsem před ním jako beránek,“ tvrdí kudrnatá černovláska s lišáckým úsměvem.

„On by si na mě taky nedovolil,“ naznačuje, že v opačném případě by si to režisér a manžel v jedné podobě doma odpykal. Při natáčení si ovšem dovoluje leccos. Tentokrát například Marthu dokonce provdal za Václava Neužila (40), který hraje Zátopka.

„No to mě vlastně ani nenapadlo, tuhle souvislost ani nevnímám,“ podotkl Ondříček. „Je to dobré, aspoň vidím, jak jednou bude Martha na svatbě vypadat,“ dodal. Je to tak, Martha a David, ač jsou rodiči Františky (7) a Emilky (1), u oltáře stále ještě nebyli.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden