Můj kousek štěstí

Martha Issová: Problémy ve vztahu

Vrabci na střechách si delší čas štěbetají o tom, že to ve vztahu Marthy Issové a Davida Ondříčka (50) trochu skřípe. Občas jeden z nich mimoděk nebo úmyslně prozradí pikantní detaily svědčící o tom, že jejich partnerství opravdu není žádnou procházkou růžovým sadem.

"Dohadujeme se několikrát denně o naprosto nepodstatných věcech," stěžuje si oblíbená herečka. Přitom už jsou oba ve věku, kdy by mohli rozlišovat, co je skutečně důležité a co maličkost, nad kterou stačí lehkomyslně mávnout rukou.

A jak se zdá, přidaly se i výchovné problémy. "Je to zvláštní," diví se tmavovláska, "zatímco na place má přirozenou autoritu, doma s dětmi je úplný měkkouš, nechává se sebou vorat a já jsem pak ten zloun, který na věcech trvá.

" Vypadá to, že rodiče Františky (7) a Emilky (1) trápí žabomyší války, které čím jsou zbytečnější, tím více dokáží napáchat škod. A to nesmíme zapomenout, že režisér Ondříček partnerku často obsazuje do svých filmů – nyní ji zrovna angažoval do snímku Zátopek, předtím do šokující Dukly 61 - což znamená, že slavný životní pár ještě ke všemu ohrožuje ponorková nemoc.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden