Moje šťastná hvězda komerční sdělení

Martin Trnavský: Má nevýdělečný koníček

Nechce rozbít rodinu

MARTIN TRNAVSKÝ (62) nikdy nepatřil k našim předním hercům. Závratnou kariéru neudělal v divadle ani v televizi, kde jsme ho nějaký čas mohli vídat například v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde se seznámil také se svou současnou partnerkou herečkou BÁROU MUNZAROVOU (44). A tak se už před lety rozhodl, že si najde vedlejšák a se svou prv ní manželkou HANOU se vrhl na podnikání v dovážení aut ze zahraničí.

Herectví je ale jeho srdeční záležitost, a tak se navíc rozhodl založit si divadelní spolek Frída. Nechce rozbít rodinu Teprve tehdy ale pochopil, co principálství obnáší a jak těžká je to řehole. Situaci mu navíc komplikuje fakt, že nedostává státní dotace a na provoz svého spolku si už 17 let musí vydělávat úplně sám.

A jelikož on ani Munzarová už nepatří k hvězdám první velikosti s tučnými honoráři, musejí se pěkně otáčet. Letos v září to prý dokonce vypadalo, že kvůli nedostatků financí neodstartují sezonu. A Martin začal přemýšlet, že se spolkem skoncuje. „Ale když padnu na kolena, vždycky mě to posílí,“ přiznal s tím, že jsou pro něj ovace diváků velké afrodiziakum, které by mu chybělo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden