Moje šťastná hvězda

Martin Trnavský: Přijde po devíti letech konec

Bok po boku už spolu žijí devět let. MARTIN TRNAVSKÝ (48) a BARBORA MUNZAROVÁ (46) společně překonali nejednu překážku, teď se ale začalo proslýchat, že jejich vztah utrpěl vážné trhliny! Kvůli čemu?

Rozhodně nejsou klasickým párem. Přestože spolu žijí už pár let, svůj vztah nezpečetili ani svatbou, ani žádným společným potomkem. Před pár lety, kdy byla ještě šance na to, aby založili rodinu, byli tak pracovně vytížení, že o něčem takovém nechtěl ani jeden z nich vůbec slyšet. Teď už sice tolik práce nemají, ale na děti je pozdě a ke všemu se Munzarová musí starat o své nemocné rodiče.

Tvrdí, že ji péče o rodiče baví

Když nepracuje, dělá rodičům JANĚ HLAVÁČOVÉ (79) a LUĎKU MUNZAROVI (84) pečo vatelku. Oba na tom nejsou zdravotně moc dobře, a protože žijí všichni společně pod jednou střechou, nepřipadá v úvahu, aby se o ně staral někdo cizí. „Já jsem teď pečovatelka na plný úvazek, takže se starám o rodiče a o dceru. Dělá mi to ohromnou radost,“ říká Munzarová. Na své okolí ale moc přesvědčivě nepůsobí, když se i mezi jejími přáteli šušká, jak je na ní psychicky i fyzicky vidět, že ji péče o rodiče zmáhá. A rozhodně ne jenom ji. Dříve se pár objevoval téměř na všech společenských akcích, ale v posledním roce nebyli viděni téměř nikde. A pokud jsou přece jen někde vidět, tak každý zvlášť.

Podvádí ji partner?

Ke všemu byl naposledy Trnavský spatřen ve společnosti pohledné blondýny, s níž se prý podle očitých svědků náramně bavil. Zda šlo o pouhou známou či kamarádku, Trnavský bohužel neprozadil, ale údajně bylo vidět, že k sobě mají důvěrnější vztah, než se na pouhé známé sluší a patří. K celé události se odmítla vyjádřit i Munza rová. A tak se všichni ptají, jak to vlastně nyní mezi Munzarovou a Trnavským vlastně je. Není náhodu načase se po devíti letech konečně posunout dál?

Poslední šance

Je jasné, že v jejich vztahu není úplně všechno v pořádku. Ale možná by to spravil krok vpřed. Svatba. Jenže na tu má Munzarová svůj názor. „Nikdy jsme o tom nemluvili. Podle mě je hlavní, že si jeden druhého vážíme a máme se rádi,“ tvrdí. Ale jak dlouho si s tím mohou vystačit? Skutečně není ke štěstí zapotřebí svatba ani děti? Možná že ne, ale jestli se Munzarová nezačne svému partnerovi věnovat o něco víc než svým rodičům, snadno se může stát, že se jejich cesty nadobro rozdělí. Pokud si už tedy Martin Trnavský v pohledné blondýně dávno nenašel náhradu. Nezbývá než si počkat, jak to mezi nimi dopadne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden