Můj čas na kafíčko

Martin Zounar měl štěstí, že při něm partnerka stála, i když ho drtily milionové dluhy!

Můj čas na kafíčko

Chtěl mít více peněz, tak začal podnikat. Skončilo to fiaskem!

Dnes má herec Martin Zounar (53) kritické období svého života za sebou. Prožil si ale několik let, kdy se trápil kvůli drsným neúspěchům v podnikání!    

Ačkoliv jeho otcem byl známý herec Miroslav Zounar (+65), Martin v dětství nijak nepřemýšlel o tom, že by šel v jeho stopách. Spíš zdědil geny po mamince, která byla lékařkou. Martin toužil také po bílém plášti, ale mezi jeho pacienty by patřili domácí mazlíčci. Chtěl být veterinářem. Ve 14 letech ale touha po herectví přišla tak nějak sama. Přihlásil se na konzervatoř, ale první pokus nevyšel a tak si musel rok počkat. Zato pak se jeho kariéra rozjela opravdu slušně.

Jeho vzorem byl Josef Vinklář

Už v šestnácti letech Martin hrál v Národním divadle. Byla to pro něho velká škola. Tohle období označuje za nejkrásnější v hereckém životě. Angažmá ve Zlaté kapličce ho naučilo úctě a pokoře. Stát vedle hereckých legend, to se prostě počítá, i když to byl občas boj. „To prostředí je samozřejmě kruté v tom, že lidé vám nedají nic zadarmo, vyžadují, aby věci fungovaly, a vám se to samozřejmě občas nedaří,“ konstatoval. „Ale to, co má člověk hrát, by uhrát měl – je na to vybrán.“ Ze všech svých vzorů nejraději vzpomíná na

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden