Můj kousek štěstí

Martina Adamcová: Její film je propadák

Rve se za Lucku jako lvice! Četařka Babinčáková z filmu Tankový prapor aneb Martina Adamcová se nám nadlouho ztratila z očí, vdala se do Kanady, kde působí jako filmová producentka.

Teď se o ní po dvaceti letech opět mluví, a to v souvislosti s Lucií Vondráčkovou (38) a filmem The Perfect Kiss, v němž Lucka účinkuje. Právě Martina Adamcová kanadský romantický snímek režírovala, napsala k němu scénář a ztvárňuje v něm agentku Šárku.

Když tedy teď film zuřivě brání, staví se nejen za Lucku, nýbrž brání samozřejmě i sebe. Jenomže The Perfect Kiss, film o rozčarované Tanye, která hledá lásku, je v naší zemi beznadějným propadákem. Adamcová jej charakterizuje jako žánrově čistou komedii s crazy přesahem.

"Lidé se v kině smějí, nikdo z představení neodchází, dokonce ani nešustí bonbony anebo nechrastí popcornem," obhajuje Adamcová film, jehož vznik podpořil Vondráčkové manžel, hokejista Tomáš Plekanec (36), třemi miliony korun.

Že by špatně investované peníze? Podle "Babinčákové" film v Česku poškodila špatná distribuční politika, nikoli to, že je, jak tvrdí kritici i mnoho diváků, nepovedený. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden