Můj kousek štěstí

Martina Adamcová - Kam zmizela četařka Babinčáková

Můj kousek štěstí

Kam zmizela legendární postava z Tankového praporu? Bydlí v Kanadě, kamarádí se s Lucií Vondráčkovou, hraje, píše, režíruje.

Pro každého, kdo viděl film Tankový prapor, zůstane Martina Adamcová navždy četařkou Babinčákovou. Její role nebyla rozsahem velká, zato však nezapomenutelná. V té době pracovala jako asistentka režie a zjistila, že Vít Olmer (78) hledá herečku do připravovaného filmu.

Vypravila se za ním a on sdělil, že shání ženu s dobře vyvinutým poprsím. „Asi byste to mohla hrát, ale musím si sáhnout, abych měl jistotu,“ navrhl.

Role je vaše

Blondýnka souhlasila a do deseti minut jí volali z produkce, že roli dostala. Klidně mohli říci: nesmrtelnou roli, jenže tehdy to prostě ještě nevěděli. „Měla jsem opravdu velké herecké přednosti,“ směje se Martina. Bylo třeba odhodit veškerý stud, protože

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden