Můj kousek štěstí

Martina Preissová: Je to hrdinka, živí manžela

Jako skutečná hrdinka se ukázala Martina Preissová, hvězda seriálu Slunečná. Talentovaná herečka si prošla peklem. V Národním divadle se seznámila s kolegou Martinem Preissem (47), synem slavných rodičů. Přeskočila jiskra, ale mělo to dva háčky: ona byla vdaná, on ženatý. Aby se mohli vzít, museli nejdříve rozbít svá stávající manželství. Byla to velká láska a čekaly ji kruté zkoušky osudu.


Martina v nich obstála na jedničku. Snášela manželova dlouhá alkoholová období, protialkoholní léčbu i ústup ze slávy. Martin, který zářil v pořadu Chcete být milionářem? a bez prken, která znamenají svět, nikdy dlouho nevydržel, stejně jako matka Jana Preissová (72) a otec Viktor Preiss (73), si dává oddechový čas.

Potřebuje klid a je pro něj životně nutné vyhýbat se rizikovým oblastem, těmi jsou pro něho i divadelní kluby, v nichž alkohol teče proudem. Hlavním živitelem rodiny se stala křehká Martina. „Práce mě pokaždé restartovala,“ říká maminka dvou synů.

„Navíc i fakt, že když točím, hraju, zkouším, zaručím chod rodiny, když vypadne táta, po finanční stránce v nějakém standardu, který sice nebude úplně juchú, ale bude to k přežití.“ Dodává, že manžela, který denně zápasí se závislostí, vlastně obdivuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden