Můj kousek štěstí

Martina Preissová: Její muž zase pije

Těžký život má herečka Martina Preissová, která se provdala za Martina Preisse (46), syna hereckých legend, a porodila mu dvě děti. Brzy po svatbě zjistila, že její muž, kterého si všichni pamatujeme coby moderátora soutěže Chcete být milionářem, je velice komplikované povahy.

Časté deprese řeší požíváním alkoholických nápojů, což je, jak by vám rádi potvrdili odborníci, ten nejhorší možný způsob. Ukázalo se, že Martin, jehož psychické problémy vrcholily v roce 2014, kdy se údajně pokusil o sebevraždu, pobýval za zdmi protialkoholního zařízení i v poslední době, a to dokonce několikrát.

Jeho přechodným domovem se stala Psychiatrická léčebna Jemnice na Třebíčsku. Preiss má jedno velké štěstí v neštěstí, a tím je jeho nesmírně obětavá manželka Martina. Ač i ona musela kvůli tomu, co se kolem ní odehrává, vyhledat psychologickou pomoc, stojí manželovi po boku.

O rozvodu uvažovat odmítá, považuje ho za příliš pohodlné řešení, mimoto mají přece s manželem dvě děti. Martina si velice pochvaluje spolupráci s manželovými rodiči, herci Janou (71) a Viktorem (71). Pomáhají jí a ve všem vycházejí vstříc.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden