Moje šťastná hvězda

Martina Randová: Nebýt kolegy, je prý bez práce!

Herečka Martina Randová (47) nebyla před seriálem Ordinace v růžové zahradě nijak zvlášť známá. Měla obrovské štěstí, že si jí produkce všimla, když se v seriálu mihla jako pacientka. Pak jí narychlo roli Heluš nabídli, nemusela ani projít složitým konkurzem.

Pro Randovou to byl pochopitelně šok, ale šťastný šok. Kdykoli se totiž snažila prorazit u filmu, nedařilo se jí. Dokonce ji prý ani nepřijali na konzervatoř. Vypadalo to, jako by Randová dostala po několika letech konečně šanci. V seriálu se úspěšně drží už pět let. Je to ale skutečně její zásluha?

Mají se k sobě

V seriálu tvoří Randová dvojici s hercem Martinem Zounarem (51) a patří mezi nejvtipnější dvojice celého seriálu. Od doby, kdy Randová do seriálu naskočila, tvoří se Zounarem velmi dobrou dvojku. Nebýt Zounara, Randová už by v Ordinaci prý být nemusela. On se za ni ale údajně přimluvil, a proto se oba v seriálu společně rozvíjejí. Scenáristé prý nakonec usoudili, že herci k sobě skutečně pasují a rozdělit je by nejspíš byla chyba.

Navíc si Randová se Zounarem rozumí nejen před kamerou, ale i mimo ni. Před časem spolu dokonce objížděli republiku s besedami. Už tou dobou se spekulovalo, že mezi nimi je něco víc než jen přátelství. Neustále se spolu prý jen smějí a vypadají jako pár. Randové to nevadí, je jí to příjemné, jelikož je svobodná. To byl Zounar také, ale nedávno světu představil svou novou přítelkyni.

Zničí mu vztah?

Na sociální sítě Zounar nedáno přidal fotografii se svou novou láskou, psycholožkou Kateřinou (39). Je s ní šťastný už přes půl roku a vypadá to, že konečně našel někoho, o koho se může opřít. Nicméně jeho herecké kolegyni se jeho nový vztah příliš nepozdává. Zounar už s ní netráví po natáčení tolik času a jejich přátelství spíš vadne, než aby kvetlo. Zounarova přítelkyně není z herecké branže, a proto prý nemá příliš pochopení pro to, když se něco stane čistě jen před kamerou.

Například polibek nebo nějaký ten dotek. Randová si z ní ale nedělá těžkou hlavu a podle jejích hereckých kolegů se k Zounarovi snaží chovat pořád stejně. On se ale poslední dobou celkem odtahuje, protože je už přece jen zadaný muž.

Bude se Randová snažit mu rozbít vztah? Nebýt Zounarovy přímluvy, v seriálu už prý ani nemusela být, takže jeho přátelství je pro ni velmi důležité a nejspíš je na něm postaven i její seriálový osud.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden