Moje šťastná hvězda

Anna Kadeřávková: Provokuje partnera svou rolí

Herečka už v seriálu Ulice vystřídala několik milenců, nicméně režiséři jí přidělili dalšího. Anna Kadeřávková (21) se v seriálu Ulice objeví po boku svého nového seriálového partnera, exotického hudebníka Jareda Baileyho (30), který si přezdívá Piqi Miqi a už teď leží mnoha lidem v žaludku kvůli barvě pleti. Na sociálních sítích se dočkal mnoha nemístných komentářů.

Bude to vášnivé

Kadeřávková už je zvyklá na to, mít v seriálu nějakého toho milence, takže to pro ni nebude žádná nová zkušenost. Jared také není úplně amatér, nicméně podle našich zdrojů je v seriálu čekají i dost vášnivé chvilky.Jak na to bude reagovat Aniččin přítel? Údajně je celkem žárlivý, takže zůstává otázkou, kam až hodlají režiséři zajít.

Zatrhne jí to?

Pokud prý něco bude už za hranicemi, nehodlá to nechat jen tak. Ale na druhou stranu by mu Kadeřávková asi jen tak neodpustila, kdyby se jí začal míchat do práce.Přece jen v Ulici už působí nějakou dobu a je známá spíš jako kariéristka než jako poslušná přítelkyně. Navíc peníze ze seriálu nutně potřebuje, jelikož nedávno přiznala, že podle ní jsou nájmy v Praze přemrštěné, tím pádem musí šetřit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden