Můj čas na kafíčko

Martina Zbořilová chtěla po Zlatém slavíkovi příliš brzy, aby se usadil!

Můj čas na kafíčko

Všichni si mysleli, že vztah s Martinou je pro zpěváka jen chvilkovou záležitostí.

Než se Karel Gott (†80) definitivně usadil v manželství, prošla jeho životem spousta žen. S některými si opravdu dobře rozuměl, jako třeba s Martinou Zbořilovou (54), dnes Formanovou.

Když se Zlatý slavík s Martinou seznámil, byla teprve osmnáctiletou studentkou. V té době už měl za sebou hodně vztahů, ale byl na vrcholu kariéry a nehodlal se jen tak rychle usadit. Právě proto asi vztah s Martinou později skončil - trval ale pět krásných let, na které oba dodnes vzpomínají.

Zamilovali se do sebe v Brně!

Martina pocházela z Brna. Už v raném mládí si zvykla chodit mezi umělce do místních kaváren. Sama měla spisovatelské sklony. Přála si studovat žurnalistiku na vysoké škole, čemuž ovšem neodpovídaly její výsledky na té střední.

Ještě před maturitou navštívila jeden večírek, kam přišel i Karel Gott. A ten se do Martiny okamžitě zamiloval! Podle jeho vlastních slov ho zasáhla jako blesk. A Martina samozřejmě nebyla proti

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden