Moje šťastná hvězda

Martine, své nevěry ještě budeš litovat, na to vem jed!

Moje šťastná hvězda

Veronika Žilková je připravena mu konec manželství ještě pořádně znepříjemnit. A vytahuje na povrch informace, které rozhodně nečte rád!

Rozvod VERONIKY ŽILKOVÉ (61) a MARTINA STROPNICKÉHO (65) ještě bude pořádně zajímavý. Herečka se totiž rozhodla, že svému manželovi zničí život.

Herečka ze seriálu Dobré zprávy Veronika Žilková (61) dobře ví, že své manželství s českým velvyslancem v Izraeli Martinem Stropnickým (65) nezachrání. Nevěra ji ale evidentně stále vnitřně ničí a nemůže ji překousnout.

Znali se velmi dlouho

I proto se snaží Stropnickému co nejvíc znepříjemnit život. A některé útoky na jeho osobu mu asi zrovna dvakrát příjemné nejsou. Vůbec poprvé Žilková svého budoucího manžela potkala v svých třiadvaceti letech, poté se ještě několikrát setkali. Dodnes herečka popisuje, že každé setkání pro ni bylo zvláštní.

Vždy se ji líbil a myslela si na něj. Tehdy z toho ale nic nebylo a museli si na své společné štěstí počkat. K tomu došlo až za dalších dvacet let, a to v ředitelně divadla. Stropnický měl

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden