Můj čas na kafíčko

Martinu rodiče před Zlatým slavíkem varovali!

Můj čas na kafíčko

Rozchod sice oba bolel, ale své štěstí pak našli u jiných partnerů.

Pět let trval vztah Karla Gotta (†80) s tehdejší studentkou Martinou Zbořilovou (56), dnes Formanovou.  Byla to nezvykle dlouhá doba, ale pro oba velmi krásná.

V mládí byl Karel Gott (†80) hodně přelétavý, ale jak šly roky, začaly jeho vztahy se ženami mít delší trvání. Jeden z těch prvních velkých romantických prožil s Martinou Zbořilovou (56). Seznámili se ještě v době, kdy byla studentkou gymnázia v Brně.

Chtěla se jednou stát spisovatelkou – to se jí později opravdu splnilo. Když ji Karel spatřil na jednom večírku, okamžitě se do ní hluboce zamiloval. Láska to byla oboustranná, která dívka by se ostatně bránila vztahu s tak výraznou osobností, jakou Zlatý slavík byl…

Prosadila si ho i doma

Až do maturity musela Martina zůstat v Brně, takže většímu sblížení bránila vzdálenost mezi jihomoravskou metropolí a Prahou. Potom se společně se sestrou

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden