Moje šťastná hvězda

Masáže vás uvolní a ulehčí od bolesti

Masáží existuje desítky druhů. Je jen na vás, kterou si vyberete. Zaměřují se na záda, ruce, obličej, ale i na celé tělo. Zjistěte si víc a nechte se opečovávat.

Reflexní masáž

• Jedná se o masáž plosek nohou, které jsou celý den namáhány. Masáž se zaměřuje jak na plosky, tak i na nohy a nárty. Umí skvěle uvolnit i blokády na těle.

Aroma masáž

• Během aroma masáže je dán důraz i na lidský čich. Masér či masérka namíchá speciální směs éterických olejů, které jsou vhodné pro váš problém. Hlavní je zde relaxace a zklidnění.

Shiatsu

• Tento druh masáže pracuje na základně akupunkturních bodů. Masáž se zaměřuje na obnovu energetické rovnováhy v těle. Pracuje především na principu léčivé schopnosti vlastního těla.

Horkými lávovými kameny

• Díky teplu z kamenů se uvolňují ztuhlé svaly. Lávovými kameny jde provádět i samotná masáž, během které má masér kameny v dlaních a masíruje s nimi záda.

Masáž hlavy

• Je velmi uvolňující, nejvíc když se dělá i s teplým olejem. Jedním z druhů masáže hlavy je indická masáž champi. Díky masáži se pokožka prokrví, odstraňuje se stres a hodně vám dokáže pomoci s bolestí hlavy.

Masáž obličeje

• Drobné jemné krouživé pohyby vám umí příjemně prokrvit pokožku obličeje, vyhladit vrásky, zbavit vás kruhů pod očima a dodat příjemný pocit odpočinku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden