Můj čas na kafíčko

Matásek: Slušňák, nevěrník nebo alfasamec?

Svůdník žen, David Matásek (53) je v jednom kole. Nejen, že se na podzim stal novopečeným čtyřnásobným otcem, ale každý týden se také objevuje na televizní obrazovce v kriminálce Polda, kde hraje roli drsného policejního komisaře!

Zdá se to jako idylický životní příběh spořádaného muže. Co se však skrývá za touhle slušňáckou skořápkou? Realita je o něco zajímavější!

Zraje jako víno?

Matásek hraje v jedné roli superpolicajta alfasamce a taky proutníka, který poplácává na place prdelky smyslných paniček. Tohle šlo známému milovníkovi velmi dobře. David je v roli poldy velmi přesvědčivý a charismatický. Sám je v osobním životě už se čtvrtou životní partnerkou, Evou Lilianou Vlachovou (28). Ta mu dokonce nedávno porodila čtvrtého potomka, syna Antonína, další tři má ale se svými předchozími ženami.

V novém seriálu hraje roli svérázneho poldy.

A aby toho všeho nebylo málo, svého posledního potomka si pořídil ještě dřív, než ukončil předchozí manželství, které stále trvá. Sám Matásek o své nové roli říká: „Tenhle chlap se s ničím nemaže, není žádnej ideál a bůhví jak věrný je manžel.“ Že by se z role nesmělého vtipného mladého muže Kendyho z Básníků stával arogantní a perverzní „macho“? Kam je až slavný herec schopen zajít?

Čtvrté dítě po padesátce

Jak se popere charismatický herec s rolí čerstvého otce, co musí ve svém věku, kdy chce mít každý chlap už klid, přebalovat, vozit kočárek a v noci se díky dětskému křiku vůbec nevyspat? To se ukáže až časem.

Jisté je, že toho Matásek už teď má až nad hlavu. Ještě, že už alespoň herci vypršel dvouletý trest za nezákonné zakoupení řidičského průkazu na motorku, během kterého se nesměl dostat do křížku s policií spácháním nějakého trestného činu. Jestli už bude rebel Matásek sekat dobrotu, to nikdo neví. Prozatím by minimálně na sebe měl dávat pořádný pozor, protože uživit takovou kupu dětí nebude žádná legrace!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden