komerční sdělení

Máte VIP hosty? Připravte jim úžasnou zahradní párty

Zahradní párty se jsou čím dál tím oblíbenější, a tak ani vaše vzácné hosty nebo rodinu nepřekvapí, když jim v létě uspořádáte zahradní slavnost ve velkém stylu. Jak to ale udělat?

Výzdobou a dostatkem místa to začíná
Výhodou zahrady je to, že se se zdobením nemusíte nijak výrazně pachtit.

Pokud máte na zahradě keříky a záhony, jsou ozdobou sami za sebe. Můžete ale udělat praktickou výzdobu. Až se trochu zešeří, vypadají skvěle zavěšené lampiony, které poskytují osvětlení, ale slouží zároveň jako dekorace.

Pokud jste přeci jen náročnější, můžete také vyzdobit židle či stoly květinami a později přidat svíčky, aby na sebe hosté lépe viděli a nemuseli spoléhat jen na zahradní osvětlení. Místo je také důležité.

Vždy je dobré mít v záloze židle či stůl navíc, pro nečekané hosty, které si s sebou může návštěva přivést. Nezapomeňte také na děti, které by měli mít o zábavu postaráno. Ideální je samostatný stolek, pastelky, kostky, hromadu papíru nebo vodovky.

Zahrada a gril patří k sobě
Co by byla zahradní slavnost bez grilu? Málokdo si umí představit správnou zahradní párty bez pořádného grilu. Na něm můžete během chvilky udělat ryby, maso i zeleninu a jejich příprava nemusí být vůbec složitá.

Jídlem z grilu určitě poctíte i vegany a vegetariány, protože existuje hromada receptů právě pro ně. Pokud máte na zahradě bylinky, pak hosté určitě ocení jejich čerstvost. Na každý stůl také můžete dát mísu s ovocem nebo nakrájenou zeleninou. Brambůrky a jiné pochutiny jistě připomínat nemusíme.  

Nezapomeňte také na pitný režim hostů. Jednoduchou vychytávkou je prostě džbán s vodou, který naplníte vodou a hodíte do něj pár lístků máty či citrusů.

Těchto džbánů můžete mít hned několik a vyhnete se neustálému dolévání a přinášení pití. Samozřejmě nesmí chybět nějaký ten alkohol, ale ten v letním horku jen obezřetně. Rozhodně se vyhněte tvrdému alkoholu.

Zábava, aneb aby nebylo ticho
Nejste si jistí, zda byl váš seznam na párty tak promyšlený a nyní váháte, zda si mají hosté mezi sebou co říct. Každou zahradní párty doplní dobrá hudba. Obvykle něco neutrálního, co potěší dědu a babičku i kamaráda z rockových koncertů.

Připravit můžete samozřejmě i speciální program v podobě slovních her, soutěží, ale jen v případě, že víte, že to atmosféra a povaha hostů dovolí. Na velké VIP párty například a pro kolegy z práce či významné klienty jednoznačně doporučujeme živou hudbu.

Jednoduše, přiveďte svoji zahradu k dokonalosti!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden