Moje sladké tajemství

Mateřství je prý největší jízda jejího života

Kdyby se jí dcerka narodila ve dvaceti, mrzelo by ji, že nemůže chodit na mejdany!

Když se Miluše Bittnerová (43) stala maminkou, byl to pro ni nejkrásnější okamžik v životě. Přesto se ale nebrala zbytečně vážně a ze svých drobných nedostatků si dokázala udělat legraci.

Radost Miluši Bittnerové (43) nemohla zkazit ani skutečnost, že v té době už překročila čtyřicítku a její přítel Renda (47) je ještě o čtyři roky starší než ona.

Dcerku si dnes dokáže užít mnohem víc, než kdyby ji měla ve dvaceti.

Jenže na rozdíl od ostatních žen Miluše netvrdila, že je těhotenství ten nejkrásnější čas v životě ženy. Dokonce se neváhala přiznat, že nikdy předtím po miminku netoužila.

Nechce kojit na veřejnosti

Až nyní se prý s Rendou rozhodli, že je čas založit rodinu, a byli nadšeni, že to vyšlo. Poslední dny těhotenství ale byly pro herečku velice obtížné, protože kvůli úrazu musela chodit o holi. Zároveň už tehdy naznačila, že některé aspekty mateřství nehodlá prožívat tak, jak je dnes již téměř ustáleným zvykem.

„Doufám, že nebudu muset kojit na veřejnosti. Když mi občas někdo strká ňadro až před nos, není mi z toho úplně dobře,“ přiznala. Na sklonku léta 2019 porodila krásnou dceru Betynku (1).

Vaření jí stále dělá potíže

Svých mateřských povinností se herečka zhostila s humorem sobě vlastním. Dokonce o sobě řekla, že je příšerná hospodyně a že jí vaření dělá potíže. Stejně tak je na tom i s úklidem, který ji strašně nebaví.

Přesto si ale nepořídila hospodyni a vaří alespoň pro dcerku. Podobně je na tom i s nakupováním, protože ač je přesvědčená, že neutrácí zbytečně, peníze se jí nakonec vždycky nějak rozkutálí.

Její život se točí okolo Betynky

Přes všechny drobné starosti si Miluše mateřství užívá. Dokonce si pochvaluje, že Betynku měla až po čtyřicítce. Kdyby se jí narodila ve dvaceti, tak by ji prý štvalo, že nemůže na mejdan a pařit až do rána.

Dnes se ale točí celý její život právě okolo Betynky. „Byla a vlastně ještě pořád trochu je to největší jízda mého života,“ říká šťastná herečka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden