Můj kousek štěstí

Mateřství ji vysiluje

Zdá se, že své vedlejší aktivity moc nepřehání... Tak tedy palec nahoru!

Hvězda Slunečné Veronika Arichteva (35) na vlastní kůži poznala, jak nesmírně náročné je být matkou. Přitom se ještě nedávno divila, jak mohla být tak bláhová a s mateřstvím hodně dlouho otálet, tu ho odkládat kvůli lákavé roli, jindy vzhledem k účasti v taneční soutěži StarDance.

Narození chlapečka Luky (1) pokládala za zázrak a radovala se, jaký je z manžela Bisera Arichteva (45) báječný tatínek. Jenže tak jednoduché to zkrátka není. Teď už se Veronika cítí nekonečně vyčerpaná, přispěla k tomu samozřejmě i pandemie.

Zdá se, že se s Biserem obdivuhodně doplňují. Vypadá to na spokojené manželství.

„Já bych nedokázala být jenom doma a snažit se být dobrá máma, musím dělat i jiné další věci, abych byla šťastná,“ přiznala Veronika Arichteva, že ji domácí stereotyp trošku deptá. Bývala společenská, šla z role do role, jen si vzpomeňme, jak zářila v seriálu Vyprávěj, v První republice anebo ve Slunečné.

Tři v jednom jedou. S Pártlovou (vpravo) a Štíbrovou baví Českov rádiu i na internetu.

Zdá se, že ji role ženy v domácnosti vyčerpává víc, než si je ochotna připustit.„Hrozně mi chybí spánek, na to si nezvyknu nikdy,“ zoufá si. A aby toho nebylo málo, malý synek onemocněl angínou, zánětem uší a nakazil se od maminky střevní chřipkou. Skončil v nemocnici na infuzi.

„Sebralo mě to teda dost. Prostě nechceš svoje dítě vidět jakkoli se trápit,“ smutně k tomu poznamenala herečka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden