Můj kousek štěstí
Méďova rodina brání svatbě
Trable v ráji?
Méďova rodina brání svatbě

Šeptá se, že rodina Pavla Nedvěda (49) je cirkusem, který se kolem něho rozpoutal, silně znepokojena.

Manželka Ivana (48), dcera Ivanka (24) a syn Pavel (21) jsou zvyklí na přepych a klid, a zatímco o to první jen tak lehce nepřijdou, to druhé je silně ohroženo. Je pro ně běžné, že se o nich hovoří a píše v souvislosti s Nedvědovými sportovními úspěchy, nikoli že jsou vláčeni médii kvůli jeho románku s blond zpěvačkou.

Lstivá Dara

V kuloárech se šušká, že rodina chce zabránit eventuální svatbě stůj co stůj. Lze totiž očekávat, že nová manželka by si rázně ukrojila velký kus fotbalistova jmění pro sebe. Pochopitelně na úkor dětí z předchozího vztahu.

Kdyby ne, to by byla hloupá, a z něčeho takového nelze Daru Rolins (49) podezřívat. Atraktivní pěnice má totiž za ušima. Jaké páky má ale bývalá manželka a děti, aby ženitbě poblouzněného blonďáka zabránily?

 

Bez boje?

Trumfové eso třímá v ruce dcera Ivanka. „Žádné stěhování do Čech rozhodně v plánu nemáme,“ chladně vzkázala, když se jí novináři ptali, co bude dál, teď, když si taťka našel lásku v Praze.

A pokud se tatínek dcery zeptá, jak se jí nestárnoucí zpěvačka s figurou bohyně líbí, lze očekávat, že Ivanka tokajícího sportovce nepříjemně zpraží. Zdaleka nejvíc by se jí totiž líbilo, kdyby se táta vrátil domů a žilo by se jako dřív.

Když jí bylo devět a Grande Paolo odcestoval třeba na mistrovství Evropy, stýskalo se jí, brečela, volala mu desetkrát denně. Trošku už, pravda, vyrostla, ale která dcera by lhostejně předala tátu nějaké cizí ženské jen tak, bez boje? Ba ne. Bude se silně intrikovat.

A Ivana a Ivanka už vypálily první dávku ze samopalu. Dcera se pochlubila fotografií s mámou. A osmačtyřicetileté paní Nedvědové to na ní panečku sluší.

Bude se žárlit?

Také ona je hezká a blond a sebevědomí jí věru nechybí. „Vždyť i manželka si může najít osmnáctiletého kluka,“ prohlásila kdysi a za svými slovy si zjevně stále stojí. „Za Pavlem se v Itálii otáčejí ženy a za mnou muži,“ pochlubila se.

A pokud by se, čistě hypoteticky, někde ukázala s mladíkem, Méďu by to pravděpodobně zneklidnilo a přitáhlo domů, aby zkontroloval, co se to tam děje. Třeba by i začal žárlit, a to by mohl být pro Daru důvod k obavám. Dokáže si tuhle lásku pořádně pojistit?

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz