Můj kousek štěstí

Roztomilá princeznička bohužel propadla plastickým operacím

Můj kousek štěstí

Dnes byste ji nepoznali. Modrooký andílek se v hrůze ze stárnutí změnil ve voskovou figurínu. Ten tam je její podmanivý úsměv.

Jsou herečky hojně obsazované v jakémkoli věku, jako třeba stále neodolatelná a půvabná Meryl Streep (72). Jiné je to s těmi, které zazáří pouze v mládí či nižším středním věku a pak se po nich z nejrůznějších důvodů slehne zem.

Sem patří roztomilá Meg Ryan (60), kouzelná blondýnka s pomněnkovýma očima, kralující filmovému plátnu v osmdesátých a devadesátých letech. Dcera castingového agenta od dětství toužila být novinářkou.

Narodila se v americkém Connecticutu, je nejmladší ze čtyř dětí. Už na střední škole a později při studiu žurnalistiky se

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden