Staré dobré časy

Meg si potrpí na piloty

Staré dobré časy

První manželství ukončil románek královny s gladiátorem

Než svou tvář začala půjčovat plastickým chirurgům, umisťovala se vysoko v tradičních anketách o největší krásku Hollywoodu. A na každém prstu mohla mít milence. Nebo snad měla?

Narodila se jako Margaret Mary Emily Hyra v typicky učitelské rodině. Mimochodem, pokud z toho nedokážete vystopovat její umělecké jméno, nabízíme vám dvě možné nápovědy. Je to snad anagram slova Germany (Německo)? Nebo se jedná o příjmení babičky z matčiny strany za svobodna a její umělecká přezdívka. Chcete řešení? B) je správně.

Z reklamy rovnou do filmu

Stejně romanticky dlouho probíhal i život pohledné Meg. V době, kdy studovala žurnalistiku, si přivydělávala focením reklam. A jelikož reklamní režiséři sem tam natočí i velký film, netrvalo dlouho a objevila se i před filmovou kamerou. A stejně aktivně si počínala, co se flirtování s atraktivnímu muži týče.

Kdo umí lítat, má přednost

Od začátku bylo jasné, jaký má vkus. Zásadně si totiž vybírala piloty. Její první známý milenec

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden